Nehnuteľnosti pre Váš biznis

ADMS - realitná kancelária

Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj: Pozemok pre logistiku s prístaviskom pre lode

ID: 11578773
Cena: 59,00 €/m2
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Komárno
Obec:Komárno
Kategória:Pozemky
Druh:priemyselný pozemok
Funkčné využitie:Ľahká priemyselná výstavba
Plocha pozemku:25375 m2

Ponúkame Vám na predaj pozemky - priemyselný pozemok Komárno, Bratislavská Cesta. Pozemok v areáli lodeníc v Komárne na predaj. Výmera pozemku je 25 375 m2, prístup je možný nákladnými autami cez bránu SAM, pešo a osobnými motorovými vozidlami aj cez Bratislavskú bránu. Jedinečnosť pozemku spočíva v priamom prístupe k vode zimného prístavu s možnosťou zriadenia vlastného prístaviska pre lode s vykládkou tovaru. Infraštruktúra je vybudovaná, prístup je po spevnenej vnútroareálovej komunikácii lodeníc. Všetky inžinierske siete sú v dosahu. K dispozícii je aj železničná vlečka s napojením na štátne dráhy. Na pozemku sa nachádzajú menšie stavby v pôvodnom stave.


Parametre
Terén: nezáleží Umiestnenie: neuvedené
Prístupová cesta: asfaltová Vodovod: na pozemku
Studňa: nie Umiestnenie Elektriny: na pozemku
230V: áno 400V: áno
Umiestnenie Plynu: na pozemku Umiestnenie kanalizácie: na pozemku
Žumpa: nie ČOV: nie
Dĺžka: 0 m Šírka: 0 m


Maklér: Kontakt:
makler
Maklér:Mgr. Katarína Žiaková
Telefón:0903924084
E-mail:ziakova-ZVNC-adms.sk
Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Novinky a aktuality
Nehnuteľnosť zaťažená vecným bremenom Nehnuteľnosť zaťažená vecným bremenom Pri kúpe nehnuteľnosti si treba overiť, či nemá vecné...
Najväčšia administratívna budova na svete má viac ako 4000 kancelárií Najväčšia administratívna budova na svete má viac ako 4000 kancelárií Dlhoročné...
V krátkosti o nás

Činnosť spoločnosti ADMS, s.r.o. je zameraná na oblasť obchodovania s nehnuteľnosťami komerčného charakteru pre obchod, priemysel a logistiku na západe Slovenska. 
Našim klientom vieme nielen poskytnúť kvalitné služby v oblasti realít, ale taktiež zabezpečiť služby v súvisiacich odboroch ako sú oceňovanie nehnuteľností, právne, geodetické služby, finančné, účtovné a daňové poradenstvo, stavebníctvo a architektúra.
Sme Licencovanou kanceláriou NARKS.